המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את הירקות ומאדים במים עד ריכוך (אבל לא יותר מידי).
2 מכניסים למעבד מזון וטוחנים.
3 מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד שיתקבל מרקם אוורירי.
4 מניחים 10 דקות לספיגת טעמים.
5 יוצרים לביבות ומניחים על נייר אפיה בתבנית לתנור.
6 אופים 20 דקות בחום של 200 מעלות, הופכים ואופים עוד 10 דקות.
* כל לביבה כוללת 80 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב פטריות בלי שמנת
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות |