מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט אבוקדו בקליפה

במקום להניח להם על הצלחת אבוקדו, טונה וביצה, שדרגו לילדים את הארוחה עם הגשה מדליקה וכיפית

|mako אוכל| פורסם08:36
סלט אבוקדו בקליפה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

אין הרבה דברים שהגדול שלי לא אוכל, אבל ממבחר שיש על השולחן הוא יתמקד בדבר אחד ובדרך כלל יסתפק בו. השיטה שלי להתמודד עם זה היא פשוט לערבב לו את האוכל בצלחת, עד כמה שאפשר.

גם כשהארוחה פשוטה יחסית - אבוקדו, טונה וביצה, עדיין הצלחתי לגרום לו לאכול מהכל, ובהנאה.

המצרכים (1 מנות):

  • אבוקדו בשל, אבל לא מדי
  • ביצה קשה
  • גמבה
  • מלפפון חמוץ
  • קופסת שימורי טונה
  • כפית מיץ לימון
  • עירית קצוצה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1חוצים את האבוקדו לרוחבו ומרוקנים את תוכנו לצלחת. חותכים לקוביות.

2חותכים ביצה קשה לרבעים.

3חותכים גמבה ומלפפון חמוץ לקוביות.

4פותחים קופסת טונה ומסננים מנוזלים.

5מערבבים בעדינות הכל ביחד, מתבלים בלימון, מלח ופלפל ומפזרים עירית קצוצה. מכניסים חזרה לתוך הקליפה שרוקנו.

טיפ: איך מכינים ביצה קשה מושלמת - שמים בסיר ביצים ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מרגע הרתיחה מודדים 8 דקות ומסירים מהאש. מקלפים תחת זרם של מים קרים.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בפעם הקודמת הכנו עוגיות שומשום נהדרות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il