עוגיות טחינה וחמוציותכמה בריאות יש בעוגיות האלה, ממש תענוג, וזה שהן כל כך טעימות זה בכלל בונוס מטורף. חצי שעה והן שלכן
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הטחינה והביצים. 2 מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב. טורפים את הביצים במטרפה או במזלג ומוסיפים גם אותן. מערבבים היטב. 3 על גבי נייר אפייה משומן קלות מניחים תלוליות מן התערובת בעזרת כף עוגיות או בעזרת שתי כפות. שומרים על רווחים גדולים בין תלולית לתלולית, כי הן מתרחבות באפייה (4 תלוליות לרוחב תבנית תנור סטנדרטית זה הגיוני). 4 ביד רטובה משטחים כל תלולית לעוגייה. 5 אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מקררים לחלוטין, מפרידים מהנייר ושומרים בכלי אטום. * אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> בשבוע שעבר הכנו פנקייקס מלוחים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |