המצרכים (4 מנות):לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת מחורצת (או את תנור האפייה). 2 מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה ומשרים בה את קוביות הטופו כחצי שעה. 3 בינתיים מושחים את פטריות הפורטבלו במרינדה בעזרת מברשת וצולים אותן במחבת חמה (אפשר לצלות אותן גם בגריל או בתנור) מספר דקות. 4 בקערה גדולה, מערבבים את עלי החסה וקוביות הטופו. 5 מרכיבים סלט פטריות: יוצרים מערום של עלי חסה וקוביות טופו על צלחת הגשה, מעל מפזרים פלפל אדום, בצל ירוק ופרוסות אינרי. סביב לגבעת הסלט מסדרים את הפטריות הקלויות ומגישים. |