1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים להם לעמוד 10 דקות.
3 פורסים יריעה גדולה של נייר אפייה ומשמנים אותה קלות בשמן זית. מעבירים את התערובת למרכז הנייר (לא נורא אם מטפטפים קצת מים), מזלפים עוד קצת שמן זית ומכסים בנייר אפייה נוסף.
4 מרדדים את התערובת בין שני הניירות, בהתחלה בידיים ואז במערוך, לעובי של כחצי ס"מ. לא צריך להגיע למלבן או לצורה ברורה, כי אחר כך בכל מקרה שוברים את הקרקרים.
5 מסירים את הדף העליון ואופים 15-20 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מקררים קצת.
6 הופכים את הקרקר בזהירות בעזרת מרית, חתיכה חתיכה (אי אפשר להפוך את היריעה בשלמותה). אופים עוד 15-20 דקות.
7 מקררים, שוברים לחתיכות ומעבירים לכלי אטום.
* אפשר להגיש עם מטבל ריקוטה ופלפלים: טוחנים יחד בבלנדר מוט 4 כפות ריקוטה, שני פלפלים קלויים מקולפים, מלח, פלפל שחור, טיפה דבש וקצה של חריף (לא חובה).
לצפייה בפרק השלם
התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.