המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 2 מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וגזר. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות. 3 מוסיפים את העדשים, רסק העגבניות, התבלינים והציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4 מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 35-45 דקות. חשוב לערבב את התבשיל מדי פעם ולוודא שהוא לא נדבק לתחתית הסיר. מומלץ להגיש על אורז מאודה. * נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. |