סלט בורגול, עדשים וכרוביתהסלט הזה הוא ממש ארוחה בצלחת: יש בו פחמימות, חלבונים, ירקות וגם שקדים. בקיצור, הוא מפוצץ בדברים טובים, טעים והכי חשוב - הוא הולך להשביע אתכם טוב טוב
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:רוצים לזכות בסדנת בצק סוכר על חשבוננו? 1 מניחים את הבורגול בקערה, יוצקים עליו מים רותחים עד כיסוי וסוגרים את הקערה עם צלחת. מניחים בצד ל-25 דקות (ומסננים אם צריך). 2 במקביל, שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך. 3 עוד במקביל, יוצקים מים רותחים על הכרובית מכסים, מניחים בצד ל-25 דקות ומסננים. 4 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. 5 מעבירים לקערת הגשה את הבורגול, העדשים והכרובית, מוסיפים בצל ירוק, שקדים וארוגולה, יוצקים את הרוטב ומעל ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו כדורי אורז מטוגנים>> המתכון של פאולה רוזנברג ללביבות בריאות |