כוס וחצי חיטה מלאה – מבושלת (במים רותחים כ-40 דקות) ומסוננת
רבע כרוב סגול – שטוף וחתוך לרצועות דקות
חצי תפוח גראנד סמיט - שטוף וחתוך לפרוסות
חצי תפוח חרמון – שטוף וחתוך לפרוסות
חופן צימוקים שחורים – שטופים וחצויים (לאורך)
גזר קלוף שטוף ופרוס לרצועות דקות בעזרת קולפן
חופן צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
1 הרוטב: מכניסים את כל המצרכים לצנצנת, סוגרים בעזרת המכסה ומנערים עד קבלת נוזל אחיד 2. מערבבים בקערה את הכרוב, התפוחים, הגזר, החיטה המלאה והצימוקים. מוסיפים את הרוטב לקערה ומערבבים היטב 3. מוסיפים את הצנוברים הקלוים