1 מניחים את כל חומרי הרוטב בצנצנת (בעל מכסה מתאים), סוגרים את המכסה ומשקשקים את הצנצנת עד שכל החומרים מתאחדים. 2. במחבת רחבה מחממים 2-3 כפות שמן, מטגנים את רצועות חזה העוף עם מעט פלפל ומלח עד שהן מלבינות. 3. חותכים את הירקות לז'וליינים (רצועות דקות כגפרורים) ומניחים בקערה רחבה, מוסיפים לקערה את רצועות העוף המטוגנות. 4. משרים את דפי האורז במים פושרים עד שהם מתרככים במשך שלוש דקות לערך. 5. ממלאים כל דף בכף מהסלט (משתמשים בכף מחוררת על מנת לסנן את הנוזלים שאותם אנו שומרים להגשה) מגלגלים את העלים הממולאים כמו בלינצ'ס. 6. במרכז צלחת ההגשה מניחים דף אורז מגולגל יוצקים מעליו כף רוטב ומגישים מיד.