סלט בורגול ופירות קיץ מתוקיםסלט קיצי עשיר בטעמים עם קריצה לים התיכון![]()
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך. 2 סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה. 3 מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, השזיפים, מיץ הפסיפלורה, פטרוזליה ונענע קצוצה. 4 בקערית ,מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. 5 מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|