פשטידת זוקיני מעולהמדובר בפשטידה רגילה למדי, זה נכון - אבל מה, היא יוצאת טעימה ממש ממש, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על רוב הפשטידות בעולם. ומה עם הדיאטה? הכל בסדר, תודה רבה - אתם יכולים לטחון חצי תבנית ועדיין להישאר רזים
דנה בר-אל שוורץ
| mako אוכל
| פורסם 09/02/22 07:00
![]()
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית מלבנית בינונית:
אופן ההכנה:1 קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן זית (לא מתקמצנים על השמן, כי זה השומן היחיד שיש בפשטידה) כ-20-30 דקות, עד שהם משחימים יפה. 2 מגררים את הזוקיני על פומפייה או במעבד מזון. 3 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים. 4 מעבירים לתבנית משומנת ואופים ב-180 כחצי שעה. * הפשטידה יוצאת נהדר גם עם קישואים רגילים, אבל מכיוון שתכולת הנוזלים שלהם יותר גבוהה - אם משתמשים בקישואים יש לסחוט מהם את הנוזלים היטב בין כפות הידיים לפני שמעבירים לקערה. * מתעצלים לטגן את הבצל? הפשטידה תצא טעימה גם עם בצל חי (אבל עם בצל מטוגן היא טעימה פי אלף).
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|