המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 בקערה, מערבבים את הפרמזן עם עשבי התיבול והתבלינים. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 מכניסים פנימה את הזוקיני ומערבבים עד שכל הזוקיני מצופים. 4 מעבירים לתבנית אפייה, מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור. 5 אופים כ-15 גדול עד שהזוקיני צלויים ושחומים. 6 מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים לצד קטשופ. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |