1טוחנים בבלנדר את החמאה הקרה והבודרחו, ומצננים במקרר. 2. נוטלים את האספרגוס, חותכים את 2 הס"מ התחתונים של הגזע וקולפים בעדינות באמצעות קולפן את השליש התחתון. 3.חולטים את האספרגוס במחבת מלאה במים רותחים במשך 4 דקות, ומעבירים למי קרח בכדי לעצור את הבישול. 4.שמים כף חמאה במחבת מעל אש נמוכה, מבשלים את האספרגוס הלבן כדקה מצד לצד. 5. מוצאים את האספרגוס מהמחבת, מגישים מיד עם פרוסות מהחמאה. 6. את החמאה הנותרת בצלחת מומלץ לנגב עם לחם שחור.