המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח. 2 כשהמים רותחים מוסיפים קינואה שחורה ומבשלים כ-5 דקות, עד שהקינואה מתרככת מעט (אבל שומרת על מרקם קראנצ'י). 3 מסננים את הקינואה ושוטפים מיד במים קרים. 4 קוצצים דק נענע, פטרוזיליה ובצל ירוק. 5 מערבבים את עשבי התיבול עם הקינואה ומתבלים בשמן זית, מלח ולימון. שימו לב, הסלט צריך להיות מעט חמצמץ.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|