סלט תפוחי אדמה וביצים, הגרסה הבריאההסלט הכי טעים שיש, עם תפוחי אדמה, ביצים קשות ומלפפונים חמוצים וכל טוב אבל בלי מיונז וכל הקלוריות שהוא מביא
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומניחים בסיר. ממלאים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים אך לא מתפוררים. שוטפים במים קרים, מצננים וקולפים. 2 חותכים את הביצים ואת תפוחי האדמה לקוביות בינוניות, מוסיפים את המלפפונים החמוצים ומערבבים. 3 בקערית נפרדת מערבבים את השקדייה עם שמן הזית והחרדל. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים הכל יחד. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |