1 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם השמן, הביצים והתערובת להכנת עוגה, עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מעבירים כמחצית מהבלילה לכלי מזיגה, ולחצי השני מוסיפים קקאו, קפה וחלב. מערבבים עד ליצירת תערובת כהה ומעבירים לכלי מזיגה נפרד.
3 משמנים היטב תבנית בקוטר 24 או 26 ס"מ ומוזגים מעט מהתערובת הבהירה. למרכזה מוזגים מעט מהתערובת הכהה, וחוזרים על הפעולה עם יתרת התערובות, כשהמזיגה נעשית בכל פעם למרכז העיגול שנוצר.
4 אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות 35-40 דקות.
>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן
>> עוד מתכונים לפסח