1 מניחים בקערה בינונית את החלמונים ומערבבים ביחד עם מיץ התפוזים, גרידת התפוז, השמן ותמצית הוניל.
2 מערבבים היטב בשקית את הקמחים, הקוקוס ואבקת האפייה.
3 מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים, קורט המלח והסוכר עד לקבלת קצף רך יציב ומבריק.
4 מנמיכים את מהירות המערבל למהירות נמוכה ביותר ומוסיפים לסירוגין את החומרים הרטובים והיבשים עד שכל היבשים נרטבים. מפסיקים את פעולת המיקסר ומשלימים בקיפול ידני, בעזרת מרית רחבה עד לקבלת עיסה אחידה.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
6 אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-נמוך (165°), עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
7 מוציאים מהתנור, מניחים על רשת ומברישים בסירופ. מניחים לצינון וכאשר העוגה יציבה - מנתקים מהתבנית.