1 מכינים את האורז: שוטפים במסננת דקה 1/2 כוס אורז מלא, מנערים ומסננים היטב. מעבירים לסיר ומוסיפים כוס + 2 כפות מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-45 דקות או עד שנגמרים המים.
2 קוצצים את עשבי התיבול והבצלים.
3 בקערה טורפים את הביצה, מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב. מוסיפים את עשבי התיבול, האורז, הקמח והשקדים ומערבבים.
4 מתבלים בכל התבלינים ומערבבים היטב.
5 מחממים את התנור ל-180 מעלות. יוצרים קציצות ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית.
6 אופים במשך כ-30 דקות.
* להגשה: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הקציצות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!