עוגת לימון ונילמתכון לעוגה מרעננת, ספוגית ועסיסית שיכולה להתאים כמעט לכל האלרגנים |
המצרכים (8 מנות):שלב 1
שלב 2
שלב 3
אופן ההכנה:1 משמנים 2 תבניות אינגליש קייק קצרות (19 ס"מ), מחממים את התנור ל-180°C. 2 מערבבים יחד את מרכיבי "שלב 1" בקערה בינונית ויוצים גומה במרכז. 3 מערבבים את מרכיבי "שלב 2" בקערית נפרדת ויוצקים לגומה שבקמחים. מערבבים. 4 מוסיפים את מרכיבי "שלב 3" לעיסת שלב 1+2 שבקערה ומערבבים עד קבלת מסה קטיפתית חלקה. 5 יוצקים את הבלילה לתבניות. 6 אופים 40 דקות בחום בינוני 180ºC (קיסם הננעץ במרכז יוצא יבש). 7 מוציאים, מעבירים קצה של סכין חד בדפנות ומשהים לצינון על רשת. 8 מנתקים את העוגה מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה. לעוד מתכונים מקוריים וטעימים המיועדים לאוכלוסיות מיוחדות (צליאק, סוכרת, כולסטרול, דיאטה וכו') היכנסו לבלוג קולינריא |