פתיתים ללא גלוטן עם פלפלים צבעוניים ובזיליקוםאנחנו יודעים, גם לכם לוקח שעות לשכנע את הילדים שלכם לצרוך ירקות. אז מה הסוד אתם שואלים? לשלב אותם במתכונים שהם הצלחה בטוחה, כמו הפתיתים כאן למטה. במקרה הזה יש לכם פתיתים ללא גלוטן והמון צבע
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 19/03/17 13:42
![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים בסיר עמוק את שמן הקנולה, הבצל והפלפלים. מטגנים כ-5 דקות ומוסיפים את חבילת הפתיתים והבזיליקום. מטגנים כ-3 דקות יחד. 2 מוסיפים את המלח, הפלפל והמים הרותחים. מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים 8 דקות. 3 מכבים את האש, משאירים הסיר מכוסה ל-5 דקות, ומגישים מיד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|