המצרכים :למלית:
לבצק:
אופן ההכנה:1 מכניסים את מרכיבי המלית למעבד מזון (עם היין) ומערבבים לקבלת מלית אחידה. שומרים במקרר עד השימוש. 2 שמים במעבד מזון את מרכיבי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מוציאים מהקערה ולשים קצת ביד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים כשעתיים. 3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח בקורנפלור ומרדדים דק. 4 חורצים בבצק עיגולים בעזרת כוס. מניחים כפית של מלית במרכז כל עיגול וסוגרים למשולש. מהדקים את קצות הבצק למניעת יציאת המלית במהלך האפייה. 5 מסדרים את האוזניים בתבנית עם נייר אפייה ומורחים בביצה טרופה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, ואופים 20 דקות או עד לקבלת צבע זהוב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון באדיבות מכון אברהמסון גמילה מעישון, סוכר וגלוטן |