1 מחממים תנור לחום של 190 מעלות, ומשמנים ומקמחים תבנית מתרפקת בגודל 26 ס"מ.
2 ממיסים את השוקולד על סיר כפול (בן מארי) ומניחים בצד להתקררות.
3 מקציפים את החלבונים יחד עם המלח, עד שמתקבל קצף נוקשה, אבל לא נוקשה מדי. מניחים בצד. אם מקציפים את הביצים במיקסר, מעבירים את הקצף לקערה נפרדת.
4 מערבלים את החמאה במיקסר עם וו גיטרה עד שהיא הופכת בהירה ורכה. מוספים בהדרגה את הסוכר ומערבבים עוד כ-2 דקות. מוסיפים את חלמוני הביצה, אחד בכל פעם ומוודאים שהם נטמעים היטב. לאחר שמוסיפים את כל החלמונים, מוסיפים את השוקולד המומס, השקדים הטחונים והברנדי ומערבלים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5 מקפלים כשליש מכמות הקצף עם תערובת השוקולד ונזהרים שלא להוציא את האוויר מהתערובת. ממשיכים בתנועות הקיפול יחד עם 2/3 הקצף הנותר (עדיף לעשות את זה בשתי נגלות) עד ששתי התערובות מתאחדות. מעבירים לתבנית המשומנת.
6 אופים 15 דקות על חום של 190 מעלות. לאחר מכן מורידים את חום התנור ל-180 מעלות וממשיכים לאפות כ-30-40 דקות, עד שהעוגה מתייצבת וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. לפני ההגשה מפזרים בנדיבות אבקת סוכר.