1 קוצצים את התרד או המנגולד.
2 משמנים מחבת רחבה, מוסיפים את הבצל, מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את המלח והתרד.
3 מערבבים היטב כ-5 דקות ומסירים מהאש. מצננים, מסננים מנוזלים, ומערבבים עם הגבינה הבולגרית.
4 מכינים את הבצק: ממיסים בסיר את החמאה עם המלח והמים. מסירים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצים, אבקת האפייה, הקמח והסוכר. מערבלים עד להיווצרות בצק אחיד.
5 נותנים לבצק לנוח כ-10 דקות.
6 מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים אותו לשניים. מרדדים את שתי חתיכות הבצק לשני עלים (אם יש צורך משמנים מעט את המערוך), ומחלקים את המלית בין שניהם. משטחים ומגלגלים את הבצק.
7 מעבירים את הרולדות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה, מפזרים שומשום וחותכים את הרולדה לחתיכות ברוחב של 3-4 ס"מ.
8 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.
>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן