המצרכים :לבצק
למילוי
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים במיקסר את הקמחים, סוכר הפירות והמלח מספר שניות. מוסיפים את החמאה ומאגדים את חומרי הבצק עד לקבלת מרקם גרגירי. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל מעט עד לקבלת בצק חלק. יוצקים את הבצק לתבנית משומנת שאיננה קפיצית (בגודל 28 או 26), ומיישרים באופן שווה בעזרת מרית. 3 אופים כ-15 דקות או עד להזהבה. מוציאים לצינון ומנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות. 4 מכינים את המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה עמוקה עד לקבלת מרקם. 5 יוצקים על הבצק האפוי שבתבנית ומכניסים לתנור למשך כ-60 דקות. 6 מצננים את העוגה. לפני ההגשה אפשר למרוח ריבת תותים מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
*המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות |