1 משרים את הכוסמת בהרבה מים ל-8 שעות לפחות. מסננים היטב.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
לאתר סוגת
כוסמת ללא קלייה, סוגת | צילום:
סוגת
3 מעבירים את הכוסמת לבלנדר או מעבד מזון וטוחנים תוך הוספת המים בהדרגה.
4 מוסיפים את המלח, הזעתר, הסומאק ואבקת האפייה וטוחנים שוב לקבלת תערובת אחידה.
5 מחפים את תבניות האינגליש קייק בנייר האפייה ומחלקים ביניהן את התערובת.
6 אופים 50-60 דקות, מוציאים ומצננים על רשת.
סיימתם להיום? מחר תכינו ממנו טוסט | צילום:
ענבל כבירי, mako אוכל
* הלחם טעים כמו שהוא, אבל מעולה גם להכנת טוסטים.