1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקרימים ביחד (במיקסר עם וו גיטרה) חמאת בוטנים וסוכר. מוסיפים את הביצים, אבקת האפייה, הוניל, הקינמון, המלח והמוסקט אם בחרתם להשתמש בו. מוסיפים לערבל עד שהתערובת אחידה.
3 שמים את יתרת הסוכר לגלגול העוגיות בקערה קטנה. יוצרים מבצק העוגיות כדורונים קטנים ומגלגלים אותם בתוך הסוכר. מניחים את העוגיות על תבנית אפייה במרווחים, ומשטחים מעט עם האצבעות או מזלג.
4 אופים כ-10-12 דקות עד שהעוגיות קצת מתנפחות וזהובות בצדדים. נותנים לעוגיות להתקרר על התבנית לפני שמזזים אותן, אחרת הן יתפוררו.
* אם רוצים לאפות כמה תבניות במקביל, יש לכוון את התנור לטורבו.