1 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר, עד שמתקבלת מסה בהירה, תפוחה ויציבה.
2 מורידים את המהירות לאיטית מאוד ומוסיפים שמן במנות, בזרזיף דק ואיטי. מחכים לספיגה מלאה לפני הוספת החומרים היבשים.
3 מערבבים בקערה נפרדת את כל החומרים הנותרים (למעט הגזר, הצימוקים והסוכר לזרייה), ומערבבים אותם באיטיות עם תערובת הביצים, עד קבלת מסה אחידה בלבד.
4 מוסיפים בעדינות בתנועות קיפול את הגזר המגורר ואת הצימוקים.
5 יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים מעט סוכר מעל ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות, כ-45-50 דקות, עד שהעוגות מוכנות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!