1 מגרדים את הירקות בפומפייה וסוחטים את הנוזלים. מעבירים לקערה.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים למעט פירורי הלחם, ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מוסיפים שלושת רבעי מפירורי הלחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. מעבירים את יתרת הפירורים לצלחת עמוקה ורחבה.
4 מחממים שמן במחבת רחבה.
5 צרים קציצות בגודל רצוי (לא עבות מדי), טובלים בפירורי הלחם ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
הערות:
* אפשר להחליף את הקישוא בזוקיני.
* אפשר להוסיף לתערובת בצל מגורד.
* אפשר לוותר על עשבי התיבול, אם לא אוהבים.
* במקום טיגון, אפשר לאפות את הקציצות 15 דקות מכל צד ב-180 מעלות (באמצע האפייה יש להפוך את הקציצות בעדינות).