1 מכינים את התערובת ומקררים: מביאים דבש וסוכר לרתיחה בסיר ומוסיפים תמרים. מערבבים לתערובת אחידה ומסירים מהכיריים.
2 מוסיפים לסיר את שאר החומרים ומערבבים עד לתערובת אחידה.
3 מעבירים את התערובת למקרר ל-30 דקות.
4 מעצבים, מצפים ומקפיאים: מערבבים את שני סוגי השומשום בצלחת גדולה ושטוחה.
5 מוציאים את התערובת מהמקרר ומחלקים ל-4 גלילים בקוטר 4 ס”מ. טובלים כל גליל בתערובת השומשום, עוטפים בניילון נצמד ומגלגלים בנייר אפייה.
6 מעבירים למקפיא לשעה. מעבירים למקרר עד ההגשה.
7 פורסים ומגישים: פורסים את הגלילים למטבעות בעובי 1/2 ס”מ ומגישים או שומרים בגלילים במקרר ופורסים לפי הצורך — במקרה כזה הם ישמרו על טריותם עד 10 ימים.
>> לעוד מתכונים מהספר "אוצר העוגיות" של מיקי שמו
>> בואו להכיר את אפליקציית המתכונים החדשה והמהממת שלנו