המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכניסים את גרגירי התירס לסיר ומכסים במים. 2 מתבלים ומבשלים על אש בינונית עד שהגרגרים מתרככים (כשהתירס טרי זה לוקח דקות בודדות). 3 מסננים, ושומרים את מי הבישול. 4 טוחנים את התירס בבלנדר ומוסיפים בכל פעם מעט ממי הבישול, עד לקבלת תערובת סמיכה. 5 מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת סמיכה מאוד וחלקה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב מתמיד את החמאה, ומורידים מהאש. 6 מוסיפים תוך ערבוב את הפרמזן, מתקנים תיבול ומגישים. המתכון באדיבות שוק הנמל - Kitchen market הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |