המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי אופציה 1:
למילוי אופציה 2:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 ממיסים בקערה שמתאימה למיקרו גבינת מוצרלה וחמאה (אם אין מיקרו משתמשים בבן מארי). 3 מוסיפים לתערובת הגבינות המומסות את הביצה ומערבבים במהירות. 4 בקערה נפרדת מערבבים יחד 2 כוסות קמח שקדים עם אבקת אפייה ואבקת שום. 5 מוסיפים את תערובת השקדים לקערת הגבינה ומערבבים עד שנוצר כדור בצק. 6 מוסיפים את 2 הכפות הנותרות של קמח השקדים ולשים כמה דקות. ללא גלוטן וללא סוכר | צילום: עדי גבירצמן, mako אוכל7 מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה. 8 חוצים כל אחת מיריעות הבצק במרכז לאורך, ובמרכז כל חצי מניחים את המילוי שרוצים. 9 מקפלים את הבצק סביב המילוי כך שיהיה מכוסה לחלוטין (זה מזכיר במראה ג'חנון) ואת הגליל מחברים ליצירת צורת בייגל. 10 מברישים את 4 הבייגלס שהתקבלו בביצה טרופה ומפזרים שומשום משני הצדדים (גם מלמעלה וגם מלמטה). 11 אופים 18 דקות, מוציאים והופכים בעזרת מרית. אופים עוד כ-3 דקות, להשחמה מהצד השני. מגישים חם. המתכון באדיבות עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת, מפתחת מתכונים דלי פחמימות, ללא גלוטן וללא סוכר מ- hatafrit. >> לעוד מתכונים היכנסו לאתר |