סיגרים עם תפוחי אדמה וטונה מעושנתאכלתם אי פעם סיגרים במילוי טונה? אתם חייבים לנסות את הנשנוש הקריספי הזה שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו. לא רוצים טיגון עמוק? קבלו גם גרסה אפויה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (25 מנות):
לדבק:
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, מסננים ומועכים לפירה. 2 מוסיפים שמן זית, חמאה, תבלינים ואת הטונה המעושנת. 3 חוצים את עלי הסיגר לחצי ומניחים על משטח העבודה כשהשוליים הרחבים קרובים אלינו. 4 מערבבים בקערית קטנה את הקמח והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה שתשמש כדבק. 5 מניחים את המילוי לאורך, מקפלים את השוליים פנימה, מגלגלים ומדביקים. 6 חוזרים על אותה הפעולה עד שמסיימים את המילוי. 7 מחממים סיר עם שמן עמוק לטיגון ומטגנים עד שהסיגרים מזהיבים. מוצאים לנייר סופג. לחלופין, אפשר לאפות את הסיגרים בתנור: משמנים את הסיגרים, מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (טורבו), 12-15 דקות עד הזהבה. ספרו לנו מה מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס >> בפעם הקודמת הכנו פוקצ'ה עם פלפלים חריפים וטונה>> אושפזו אחרי שאכלו את ההמבורגר החריף בעולם |