1 מפלטים את הדגים.
2 מדליקים תנור רק על החלק העליון (הגריל) ומחממים לחום גבוה.
3 מתבלים את הדגים עם מלח וגרגירי כוסברה טחונים.
4 מסדרים את הפילטים בתבנית עם העור למעלה ובוזקים שמן זית ומלח ים מעל.
5 צולים בתנור שחומם מראש למשך 2-3 דקות.
6 חותכים את החסות, הקולרבי והצנון.
7 מפלטים תפוזי דם וסוחטים מיץ לקערה. מוסיפים שמן שית, מלח וגרגירי כוסברה טחונים (במכתש ועלי).
8 מתבלים את הסלט ברוטב ומסדרים אותו בצלחות הגשה.
9 מוציאים את הברבוניות מהתנור, מסדרים מעל הסלט ומגישים.