1 קולים את החציל על האש.
2 מלהיטים פלנצ'ה ומניחים עליה את העגבניות, הבצל והפלפל החריף.
3 פורסים לחם, מסדרים את הפרוסות בתבנית, בוזקים שמן זית ואופים עד שמזהיב. מוציאים ומגרדים על הברוסקטה שן שום.
4 מחממים מחבת טפלון עם שמן זית. חותכים נתחים מהפילה דג, ממליחים ומניחים במחבת על העור. סוגרים את המכסה ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות.
5 במקביל מורידים את הירקות הקלויים מהאש: מקלפים את החציל וקוצצים אותו ואת יתר הירקות הקלויים.
6 קוצצים חופן נענע וחופן פטרוזיליה, מערבבים הכל ומתבלים עם מלח ושמן זית.
7 בצלחת קערתית מסדרים כף יפה של סלט קלויים, ברוסקטה ופילה דג מעל.