להכנת הדגים: 1 חותכים את נתחי הפילה לרוחבם לפיסות אלכסוניות ברוחב של 4-3 ס״מ.
2 מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים בם את הדגים 30-20 דקות.
3 מכינים את הבלילה: שמים בקערה את הקמח, הביצה, הפטרוזיליה, הצ׳ילי, מלח ופלפל. מוסיפים את הבירה בערבוב ומערבבים לבלילה חלקה ודי דלילה. שימו לב: הבלילה צריכה להיות די נוזלית. כך הדג יצופה בשכבה די דקה, כמעט שקופה.
4 מחממים שמן לטיגון עמוק.
5 טובלים את נתחי הדגים בקמח ומנערים מקמח עודף. אחר כך טובלים אותם בבלילה, מנגבים מבלילה עודפת על שולי הקערה ומכניסים לשמן החם. מטגנים עד שהדגים מזהיבים יפה. מוציאים, מספיגים ומגישים מיד (ראו הערות לטיגון בעמוד 138).
להכנת הצ׳יפס: 1 חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות עבות.
2 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. מכניסים אליו חופן של אצבעות תפוחי אדמה (לא יותר מדי, כדי לא להוריד מדי את חום השמן בבת אחת). מטגנים את הצ׳יפס עד שהם רק מתחילים להזהיב (80-70 אחוזים מהזמן הכולל הדרוש לטיגון). מוציאים מהשמן ומניחים במסננת (ראו הערות לטיגון בפתיח למתכון).
3 לפני ההגשה מחממים שוב את השמן ומטגנים את הצ׳יפס שוב עד שהם מקבלים צבע זהוב עמוק. ממליחים ומגישים ליד הדגים המטוגנים, ואפשר ויפה להגישם בקונוסים מנייר.