לרוטב: 1 מאדים בסיר קטן עם שמן זית את הבצל והשום. 2. מוסיפים את העצמות, עלי הדפנה, תימין, ומכסים במים. 3. מבשלים במשך כ- ¼ שעה ומניחים בצד ל- ¼ שעה נוספת בסיר מכוסה. 4. מסננים את הנוזלים לציר. 5. מבשלים בסיר קטן את הגזר עם הציר, הסוכר והזנגביל עד שהגזר מתרכך. 6. טוחנים בבלנדר ומתבלים עם מלח ופלפל. למילוי לדג: 1. מאדים בסיר למשך כדקה את שמן הזית עם הבצל. 2. קוצצים את הפטריות ומוסיפים לסיר יחד עם השום. 3. מאדים עד שלא נשארים נוזלים בסיר, מוסיפים את הצנוברים והעירית. לדג: 1. מורידים את העור מהפילטים של הלברק ומתבלים במלח ופלפל. 2. מפזרים על שני פילטים את המילוי ומכסים בשניים הנוספים. 3. סוגרים היטב בנייר נצמד ומבשלים בסיר אידוי במשך כ- 8-10 דקות. 4. מוציאים מהנייר מניחים על צלחת ושמים את הרוטב מעל.