1 מבשלים את הכרובית במים מומלחים עד לריכוך, מצננים ומרסקים במעבד מזון. ממיסים את אבקת הווסאבי בחלב קוקוס ומוסיפים לכרובית. מעבדים למחית חלקה, וטועמים. לרוב מוסיפים מעט מלח. 2. את הירקות חותכים לאורך לג'וליינים דקים לקבלת צורת איטריה. 3. במחבת ווק מחממים את השמנים ומוסיפים את הירקות והמים, נותנים להם "להזיע" כשלוש דקות ומוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב. מקפיצים עד לקבלת מידת אלדנטה (כמו פסטה) של הירקות. 3. את נתח הטונה מטבלים במלח, פלפל ושמן. עוטפים בשומשום וצורבים על מחבת חמה מאוד ומשומנת קלות כדקה וחצי מכל ארבעת הצדדים, לקבלת מידת עשייה מידיום-רייר. מצננים קלות ופורסים כנגד הסיבים למדליונים בעובי חצי ס"מ. 4. מסדרים את הצלחת: עושים עיגול שטוח מהקרם, עליו מניחים ערמה של האטריות ולידה את המדליונים. מצמצמים את הרוטב של האטריות שנותר במחבת ומטפטפים על הטונה.