1 מערבבים היטב בקערה את הדג הקצוץ עם כל שאר המצרכים. 2. מכסים את הקערה ומשהים במקרר כחצי שעה למיצוי הטעם. 3. הכנת הירקות המוקפצים: בזמן שהדג מתקרר, יוצקים את השמן למחבת ומחממים היטב, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים כ־4 דקות. 4. לאחר שהירקות קיבלו מעט צבע והתרככו, מוסיפים את היין הלבן, מבשלים 3 דקות נוספות ומורידים מהאש 3. הכנת כדורי הדגים: מוציאים את הקערה מהמקרר וצרים מעיסת הדגים כדורים שטוחים (אפשר להיעזר במכשיר לפלאפל(. 4. מחממים את השמן במחבת טפלון ומטגנים את הכדורים משני הצדדים, 3–4 דקות מכל צד.