1 מטגנים את הדג במחצית מכמות החמאה משני הצדדים ולא מבשלים עד הסוף משום שהוא ממשיך להתבשל ברוטב. 2. מטגנים באותה מחבת את הבצל והשום. 3. מוסיפים את יתרת החמאה והיין ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט. 4. מוסיפים את עשבי התיבול. 5. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. 6. מניחים את הדג בתוך הרוטב עד להגשה.
סלט: 1 חולטים את הפול ותחתיות הארטישוק במים רותחים מומלחים ומסננים. 2. חותכים את תחתיות הארטישוק לקוביות. 3. קוצצים היטב את הנענע והלימון הכבוש. 4. מערבבים הכל ומתקנים תיבול.