המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בנדיבות תבנית בינונית. 2 מסדרים בתבנית שכבה של תפוחי אדמה (בערך מחצי הכמות), מפזרים מעט עלי רוזמרין ולואיזה. 3 מוסיפים מחצית מכמות השום והפטרוזיליה, ועליהם את הפרמזן. 4 מניחים את הדג, ומפזרים את יתרת הפטרוזיליה והשום. 5 מסדרים את תפוחי האדמה, זולפים שמן זית ומתבלים. 6 אופים 30-40 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|