1 לדג: מתבלים את פילה הדג במלח, פלפל, כמון, לימון ושמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 5 דקות.
2 תפוח האדמה: מבשלים את תפוח האדמה הפרוס במים רותחים במשך 5-7 דקות עד הפרוסות מתרככות. מסננים, ומטגנים קלות עם שמן זית או חמאה.
3 הרוטב: טורפים את החלמונים עם מלח וכפית לימון, מתחילים להוסיף לאט לאט ותוך כדי טריפה את השמן, עד שנוצר רוטב מעט סמיך, מוסיפים פלפל, מסיימים עם הוספת מיצי הלימון והתפוז והגרידות. אפשר גם להשתמש בבלנדר מוט להכנת הרוטב.
4 להגשה: מניחים בצלחת את הדג, מסדרים את התפוחי אדמה מסביבו, ומטפטפים נגיעות של הרוטב.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!