אופן הכנה: 1מערבבים היטב את החומרים לרוטב של הדג, משרים את הדג ברוטב כ- 20 דקות ומכיניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות. 2. אופים עד שמתקבל צבע יפה (כ-20 דקות) ומוציאים. 3. חותכים את הדלעת לסירות ומבשלים במים רותחים שהומלחו קלות עד שהיא מתרככת (כ10 דקות). 4. מועכים את הארטישוק הירושלמי עם מעט חלב מלח ופלפל ויוצרים מחית.
לעיטור המנה: בעזרת קולפן יוצרים פיסות בטטה דקות ומטגנים בשמן עמוק עד שהן משחימות (כ 2 דקות). הרכבת המנה: 1.מניחים בעזרת כף על סירות הבטטה ממחית הארטישוק ירושלמי. 2. משעינים על הסירות את פילה הדג ואת הרוטב הנותר במגש. 3. מניחים מעל הכל חופן מהבטטה המטוגנת.
אפשרות לתוספת רוטב קר: טוחנים לימון וכוסברה ומטפטפים מעל הדג לאחר שמונח בצלחת.