1 משרים נתח דג בקערת מים ומלח למשך כ 10 דקות כדי להוציא את ריחו החזק של הדג , שוטפים מתחת למים זורמים ומיבשים בנייר סופג 2. טוחנים את נתח הדג במכונת טחינה עם פטרוזיליה וכוסברה 3. מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים את ביצה , קמח מצה ותבלינים , מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה , ויוצרים כ 12 קציצות ומניחים במקרר למשך 15 דקות .
4 בסיר בקוטר 30 ס"מ וגובה כ 5 ס"מ מניחים את הפטרוזיליה , כוסברה , גמבה , פלפל חריף , זיתים שבישלנו מראש כדי להוציא את מרירותם , עגבנייה ,שום , רסק עגבניות 5. ממלאים את הסיר עם 2 כוסות מים , מוסיפים תבלינים , שמן פפריקה ומערבבים היטב . 6. על להבה בינונית מחממים את הרוטב עד לרתיחה, מנמיכים את הלהבה להבה ומוסיפים את קציצות הדג ומבשלים בסיר עם מכסה למשך כ 20 דקות .