פילה דניס עם לימון ורוזמריןדגים בתנור תמיד מוציאים מהאורחים שלנו מבטים משתאים, וכל מה שבא לנו להגיד להם זה בואו, בסך הכל פרסנו לימון, סידרנו פילטים, מרחנו שמן ושום ודחפנו לתנור, באמת שלא מגיע לנו המבט המעריץ. אבל אנחנו מתאפקים
צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים את מרכיבי הרוטב. 3 שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר. 4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מסדרים את פרוסות הלימון ועליהן את הפילטים של הדג. 5 מפזרים את הרוטב על הדגים והלימונים ומורחים במברשת. בין לבין מפזרים רוזמרין. 6 צולים 20 דקות, ומגישים. המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת בתיאבון! |