אופן הכנת סלסת עגבניות ותימין: מערבבים את כל החומרים יחד.
אופן ההכנה: מחממים מחבת עם מעט שמן זית עד שהשמן מעלה עשן. מוסיפים למחבת את הפילה דניס, על הצד עם העור ומטגנים כשתי דקות (תלוי בעובי הנתח). הופכים לצד השני ומטגנים כשתי דקות נוספות. מורידים מהאש. באותה מחבת מחממים (לכל נתח) שתי כפות מסלסת העגבניות במשך כשלוש דקות.
הרכבת המנה: מניחים כל נתח פילה דניס על צלחת הגשה, יוצקים מסלסת העגבניות החמימה ומעטרים בשמן צ'ילי.
*מומלץ להגיש עם סלט ירוק בצד