המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את פרוסות הדג, שוטפים את האורז ומתבלים אותו בתבלינים. 2 מניחים 1/3 מכמות האורז בתחתית סיר. שמים מעל את הבצל (משאירים קצת להגשה). מסדרים את פרוסות הדג ועליהן את האורז שנותר. 3 יוצקים 6 כוסות ציר דגים ומבשלים על אש נמוכה למשך כ-25-30 דקות. 4 מניחים צלחת גדולה על הסיר והופכים את הסיר, כך שהצלחת תהיה למטה. מקשטים בבצל המטוגן שנשאר ובצנוברים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|