1 מתבלים את הדג במלח/פלפל.
2 מקמחים את הדג.
3 מחממים את השמן במחבת, כאשר חם מאוד מטגנים את הדג מ-2 צדדיו עד השחמה קלה. חשוב קודם לטגן את הדג מהצד של העור!
4 במקביל קוצצים את האנשובי, הצי'לי והשום ביחד. הדרך הטובה ביותר היא להשתמש במכתש ועלי עם קצת שמן זית.
5 מטגנים במחבת אחרת את שמן הזית, יחד עם הרכיבים שכתשנו במכתש עד להזהבה. שופכים את הוויסקי ומדליקים. לאחר מכן מוסיפים את היין והציר ומצמצמים כמה דקות.
6 שופכים את הרוטב על פילה הדג המטוגן ומגישים.
סימון תזונתי עבור כל מנה:
קלוריות |
526 אנרגיה |
חלבונים |
26 גרם |
פחמימות |
16 גרם |
שומנים |
35 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה