המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מתבלים את הדג במלח/פלפל. 2 מקמחים את הדג. 3 מחממים את השמן במחבת, כאשר חם מאוד מטגנים את הדג מ-2 צדדיו עד השחמה קלה. חשוב קודם לטגן את הדג מהצד של העור! 4 במקביל קוצצים את האנשובי, הצי'לי והשום ביחד. הדרך הטובה ביותר היא להשתמש במכתש ועלי עם קצת שמן זית. 5 מטגנים במחבת אחרת את שמן הזית, יחד עם הרכיבים שכתשנו במכתש עד להזהבה. שופכים את הוויסקי ומדליקים. לאחר מכן מוסיפים את היין והציר ומצמצמים כמה דקות. 6 שופכים את הרוטב על פילה הדג המטוגן ומגישים. סימון תזונתי עבור כל מנה:
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|