1 הכנת הקציצות: שמים את כל החומרים לקציצות בקערת הבלנדר עם להב המתכת, ומעבדים בפולסים עד שהתערובת קצוצה ואחידה. 2. יוצרים מהתערובת 16 כדורים קטנים או לפי הגודל הרצוי, ומגלגלים בפירורי הלחם. 3. מטגנים את הקציצות בשמן עמוק עד שהן מזהיבות היטב מכל הצדדים. מוציאים ומניחים על מגבות נייר. 4. הכנת איולי זעפרן: טורפים את החלמונים בקערה או במעבד מזון עם להב הפלסטיק. מוסיפים שום, חומץ, מיץ לימון ומי הזעפרן, תוך טריפה מתמדת (או עיבוד במהירות נמוכה). מוסיפים את שני סוגי השמן באיטיות ובהדרגה, תוך טריפה מתמדת, עד שנוצר מיונז. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים. את הקציצות מגישים חם, מומלץ עם איולי זעפרן בצד, או עם מיונז איכותי.