1 חוצים את הלימון הפרסי ומשרים במים כשעה. 2. קוצצים את הדג לקוביות קטנות. 3. מקלפים את תפוחי האדמה ויוצרים מהם מחית. 4. מערבבים יחד את תפוחי האדמה והדגים, מוסיפים מלח וביצה ויוצרים מהתערובת קציצות. 5. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הקציצות. 6. קוצצים את ראשי החסה. 7. בסיר סוטג' עם שמן זית ממיסים את עלי החסה כ-2 דקות. 8. מוסיפים מים וגם את המים מההשריה של הלימון הכבוש. 9. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-5 דקות. 10. מטבלים במיץ לימון ושמן זית.